CHAO!

Recentebeoordeling


4 sterren uit 340 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chao!. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2024 om 20:44 inmiddels de tweede keer dat ik heb besteld en alles was helemaal goed!
11 jan 2024 om 20:47 Patat slap en melig, saté niet lekker
9 jan 2024 om 19:13 Mijn bestelling bij chao was niet naar wens de bestelling kwam aan in gescheurde zakken en de friet kwam koud aan. Graag wil ik mijn geld terug.
15 dec 2023 om 20:24 alles was precies als ik verwacht had alleen de broodjes tartaar waren iets anders dan ik verwacht had dus zonder ei en mayonaise en curry maar had ik kunnen over bellen
12 nov 2023 om 18:21 Helaas was de patat deze keer echt te zout en te echt weinig mayonaise bij de plate menu's. De vorige keer was alles perfect!
11 nov 2023 om 14:52 besteldeen smakelijk bezorging ruim op tijd en bezorger
29 okt 2023 om 18:51 Patat speciaal en frikandellen en een broodje hamburger speciaal met gebakken ei en salade was prima en lekker,.goede temperatuur. En een aardige bezorgster, met dit weer zijn het helden
3 okt 2023 om 18:18 eten en bezorging
29 sep 2023 om 10:48 besteld 2 frikadellen speciaal en je krijg 2 frikadellen zonder
3 aug 2023 om 17:23 besteldebezorging en bezorger
5 jul 2023 om 14:48 bizar lange wachttijd, 2 uur!
30 jun 2023 om 18:04 bestelling bezorging en bezorger